I’m Maryse, based in The Hague, The Netherlands. This is my favorite hometown for more than ten years now. I love it because of the many green parks, the beach, museums, and enough choice of Indonesian food.

Nature is my biggest inspiration for everything. In my way of life, travels, and my creativity. Whether I love using colors and all shapes of it, buying houseplants and flowers, or getting (a little) lost in the tropical forests somewhere in Asia. 

I’m a Graphic Designer who loves to paint. For purchasing a painting or an assignment, please email info@marysekok.nl

Maryse Kok

What they say

Danitsja HuismanProject Manager & Store Design at T-Mobile
Read More
Maryse heeft met aandacht en oog voor detail een aantal mooie grafische projecten uitgevoerd. Het is zeer prettig samenwerken met Maryse. Ze heeft kennis van wat mooi uitkomt op papier en geeft waardevolle feedback om een design te perfectioneren. Ze is geduldig en luisterd goed naar alle wensen. Daarnaast weet ze ook rekening te houden met wat er bij een merk qua stijl en uitingen past. Dank je wel Maryse voor de fijne samenwerking bij T-Mobile!
Ralph NoordhoekSenior Creative Designer at We are Nimble
Read More
I've worked alongside Maryse for the past two years. On the creative side she excelled to understand the client's needs and then delivers a design that is fresh and qualitive strong. In addition to design and software know-how, she has the drive and willingness to learn new skills and better approaches. Maryse would be a great asset to any (graphic) design firm.
Rowan SchaafProjectmanager
Read More
Maryse is een goede ontwerper met oog voor detail. Ze werkt secuur en weet de wensen van een klant door te vertalen naar de gewenste huisstijl of daarop gebaseerde (communicatie)middelen.
Marieke RoekxCommunication manager
Read More
Maryse is een fijne creative designer om mee samen te werken. Ze weet op basis van briefing en een korte, mondelinge toelichting in een handomdraai een prachtig concept aan te leveren. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.
Sanne van LeeuwenAdvisor communications
Read More
Maryse heeft voor Zorgtopbanen in korte tijd met weinig achtergrond informatie een prachtige huisstijl neergezet. De terugkoppeling ging vlot en aanpassingen zijn snel doorgevoerd. De creativiteit en het meedenken zijn de sterke kracht van Maryse.
Mega BeltgensCreatief DTP'er
Read More
Tijdens mijn periode bij BBRANDS heb ik zeer nauw samen gewerkt met Maryse. Wij waren tegelijkertijd begonnen en de klik was er direct. Ze werkt snel, is creatief en ze is nog erg gezellig ook! Ook haar ervaring met fotografie gaf dat extra kennis in de studio. Zij is echt een goede collega waar ik altijd op kon rekenen.
Jitske & ClaudiaFounders GoedEten
Read More
We zijn erg blij met het logo en de iconen die Maryse voor GoedEten heeft ontworpen. Er wordt heel goed doorgevraagd en geluisterd; de ontwerpen worden op een fijne manier gepresenteerd en er is een heldere communicatie & tijdslijn. Het was een prettige samenwerking en Maryse is een aanrader!

copyright 2022 | Maryse Kok