Hi, ik ben maryse

Van jongs af aan ben ik erg begaand met de natuur. Ik ben graag buiten en vind het belangrijk dat je op je eigen manier bijdraagt aan een betere wereld. Met vormgeven houd ik bijvoorbeeld rekening met het gebruik van materiaal, weeg af of bepaalde middelen niet beter digitaal kunnen worden uitgevoerd dan print.

Ik ga graag naar musea of uiteten en drankjes doen met vrienden. Mijn favoriete reisbestemming is Indonesië waar ook mijn roots liggen. Je maakt me blij met kleine onverwachte dingen, ben gek op vintage design en ik heb een ding met bloemen bloesjes. 

Ik ben vormgever en ik schilder graag, zowel met acrylverf als digitaal. Kunstenaars die mij o.a. inspireren: David Hockney, Van Gogh en Matisse

NOOK gallery in Den Haag heeft van verschillende artiesten mooi werk hangen waaronder ook een aantal digitale fine-art prints van mij.

Ook bij Kunstuitleen Voorburg hangt werk wat te leen of te koop is.

Kan ik je helpen met een concept of andere opdracht of mocht je geïnteresseerd zijn in een van mijn werken neem dan contact met me op info@marysekok.nl

Maryse Kok

Wat ze zeggen

Danitsja HuismanProject Manager & Store Design at T-Mobile
Read More
Maryse heeft met aandacht en oog voor detail een aantal mooie grafische projecten uitgevoerd. Het is zeer prettig samenwerken met Maryse. Ze heeft kennis van wat mooi uitkomt op papier en geeft waardevolle feedback om een design te perfectioneren. Ze is geduldig en luisterd goed naar alle wensen. Daarnaast weet ze ook rekening te houden met wat er bij een merk qua stijl en uitingen past. Dank je wel Maryse voor de fijne samenwerking bij T-Mobile!
Ralph NoordhoekSenior Creative Designer at We are Nimble
Read More
I've worked alongside Maryse for the past two years. On the creative side she excelled to understand the client's needs and then delivers a design that is fresh and qualitive strong. In addition to design and software know-how, she has the drive and willingness to learn new skills and better approaches. Maryse would be a great asset to any (graphic) design firm.
Rowan SchaafProjectmanager
Read More
Maryse is een goede ontwerper met oog voor detail. Ze werkt secuur en weet de wensen van een klant door te vertalen naar de gewenste huisstijl of daarop gebaseerde (communicatie)middelen.
Marieke RoekxCommunication manager
Read More
Maryse is een fijne creative designer om mee samen te werken. Ze weet op basis van briefing en een korte, mondelinge toelichting in een handomdraai een prachtig concept aan te leveren. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.
Sanne van LeeuwenAdvisor communications
Read More
Maryse heeft voor Zorgtopbanen in korte tijd met weinig achtergrond informatie een prachtige huisstijl neergezet. De terugkoppeling ging vlot en aanpassingen zijn snel doorgevoerd. De creativiteit en het meedenken zijn de sterke kracht van Maryse.
Mega BeltgensCreatief DTP'er
Read More
Tijdens mijn periode bij BBRANDS heb ik zeer nauw samen gewerkt met Maryse. Wij waren tegelijkertijd begonnen en de klik was er direct. Ze werkt snel, is creatief en ze is nog erg gezellig ook! Ook haar ervaring met fotografie gaf dat extra kennis in de studio. Zij is echt een goede collega waar ik altijd op kon rekenen.
Jitske & ClaudiaFounders GoedEten
Read More
We zijn erg blij met het logo en de iconen die Maryse voor GoedEten heeft ontworpen. Er wordt heel goed doorgevraagd en geluisterd; de ontwerpen worden op een fijne manier gepresenteerd en er is een heldere communicatie & tijdslijn. Het was een prettige samenwerking en Maryse is een aanrader!

copyright 2022 | Maryse Kok